About us

PAR MUMS

Banketērija – vairāk kā tikai banketi

Jau vairākus gadus uzņēmuma moto - Svinam Dzīvi - iedvesmo Banketērijas darbiniekus darīt visu nepieciešamo, lai klientiem sniegtu neaizmirstamu svētku sajūtu neatkarīgi no viesu daudzuma, budžeta un norises vietas. Banketērijas veiksmes formulas pamatā ir zinošu un pieredzējušu profesionāļu komanda, kuru galvenā motivācija un iedvesmas avots ir klientu vēlmju un ideju īstenošana izcilā kvalitātē.

Mūsu uzņēmums nodarbojas ar banketu organizēšanu, svaiga ēdiena un uzkodu sagatavošanu, trauku, inventāru un dekorāciju nomu, piegādi un apkalpošanu. Nodrošinām pasūtījumus sākot no mazām kafijas pauzēm, līdz pat grandioziem korporatīviem svētkiem vai kāzām. Ar savu vairāk kā 15 gadus lielo pieredzi, piedāvājam ātru, elastīgu un radošu servisu!

Banketērija piedāvā
  • Degustācijas;
  • Bārmeņu šovu un šefpavāra priekšnesumus;
  • Trauku, galdu, galda piederumu un telšu nomu;
  • Ēdienu piegādi, ja pārējais serviss nav nepieciešams;
  • Pilna servisa banketus un pasākumu rīkošanu jebkurā klienta izvēlētā vietā.

Uzticiet savu svētkus mums un svinēsim dzīvi kopā!

KOMANDA

Viktorija Brovčenko

Mans ceļš līdz banketu vadīšanai ir bijis dabisks un loģisks turpinājums tam, kas manī bijis ielikts jau no mazotnes. Esmu izmācījusies par pavāru, konditoru un tehnologu, kā arī studējusi mazo uzņēmumu vadību. Lai gan pavārmāksla man šķita un joprojām šķiet aizraujoša, mani vairāk uzrunāja komunikācija ar cilvēkiem. Līdz ar to izmēģināju spēkus viesmīlības jomā, kas attiecīgi man pavēra iespējas ielūkoties banketu aizkulisēs un saprast - jā, tas ir tas, ko es vēlos darīt! Runājot par Banketēriju, jāsaka, ka tas bija diezgan liels izaicinājums - kā neapgūta teritorija. Taču šī iemesla dēļ es izvēlējos palikt, jo es nespēju dzīvot bez izaicinājumiem.

Agita Burduna-Rudzāte

Vienmēr esmu zinājusi, ka vēlos darboties ēdiena gatavošanas pasaulē. Šķiet, ka tas manī ticis ielikts jau no mazotnes un dabiski arī vēlāk uz to tiecos. Kāds bērnībā sapņoja kļūt par skolotāju, vēl kāds par policistu, bet es jau maza būdama zināju, ka gribēšu savu dzīvi saistīt ar ēdiena pasauli. Joprojām atceros, kā skatījos raidījumus par gatavošanu un vēlāk izspēlēju intervijas pati ar sevi par pagatavotajām desmaizēm. Jāatzīst, ka vecāki sākotnēj bija pret manu izvēli, jo kuram gan vajadzēs manus pakalpojumus. Kā es uz to reaģēju? Atbildot, ka cilvēkiem taču vienmēr vajadzēs ēst! Tā nu, cīnoties ar vecākiem, es tomēr izrāvos no laukiem uz Rīgu, lai turpinātu savu ceļu kā pavārs.

Menu

QR code

Settings

Share

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in